U bent hier

't Hof van de Rhille

Gelegen nabij de Woumense broeken en het natuurreservaat de Blankaart, net buiten het centrum van Woumen vindt u ons melkveebedrijf terug.

Reeds enkele generaties terug werd op dit bedrijf melk verwerkt. De nieuwe, jonge generatie probeert met de overheerlijke desserts en zuiveldrankjes het zuivelgamma op het bedrijf een frisse toets te geven. Een greep uit het aanbod: hoeveboter, kruidenboter, chocopasta, karnemelk, karnedrink, volle melk, chocolademelk, volle & magere yoghurt, drinkyoghurt, plattekaas, pudding, rijstpap, chocomousse en heerlijke hoeve-ijsjes. Aan jullie de keuze!

Graag verwelkomen we jullie voor een bezoek op ons bedrijf!

Bezoek zeker ook eens onze Facebook-pagina om alvast de sfeer op te snuiven.

Bezoektijden:

Steeds op afspraak.

Prijs:

Op aanvraag.

Ans Delepierre en Lieven Herrewyn

Pollaertstraat 29, 8600 Woumen (Diksmuide)
Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Tijdens het bezoek maken jullie een wandeling doorheen de boerderij en ontdekken jullie het leven van kalf tot de koe en welke weg de melk aflegt. 

Hoe ziet een kalfje eruit? Wat eet een koe? Hoe worden de koeien gemolken? En wat voor lekkers maken we allemaal van de verse melk? Jullie komen het tijdens de rondleiding allemaal te weten.

De omgeving

Ons bedrijf ligt op de Blankaartwandelroute en tussen knooppunt 45 & 80 van het fietsnetwerk.

Extra's

  • Busparking aan de overkant van de straat.
  • Speeltuin: schommel, glijbaan, kleine tractors, zandbak.
  • Er zijn ook konijnen en cavia's te bewonderen.
  • Zonnig hoeveterras waar je kan genieten van een hoeve-ijsje of andere huisbereide dessertjes.

In de provincie West-Vlaanderen werkt Melk4Kids samen met het project 'Met de klas de boer op'. Beide initiatieven nodigen kinderen uit het lager onderwijs uit een melkveebedrijf te bezoeken en de wereld van de melk op een speelse manier te ontdekken.