U bent hier

Hof Ter Beke

Hof Ter Beke is een echt familiebedrijf. Maar liefst vier generaties werken samen op dit bedrijf om de melkkoeien en varkens te verzorgen. Het bedrijf heeft 70 melkkoeien en ongeveer evenveel jongvee. Deze boerderij is een waar dierenparadijs, naast koeien en varkens zijn er ook kippen, geiten, konijnen, parkieten en een hond. Van kleuters tot 12-jarigen: iedereen is welkom!

Bezoektijden:

Op afspraak.

Prijs:

4 euro per kind met een minimum van 80 euro per groep (maximum 30 kinderen per groep)

Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Het bezoek begint met een bezoekje aan de schattige kalfjes. Vervolgens bezoeken we de stal waar we de koeien kunnen bestuderen. In de melkput krijgen we een idee van hoe het melken er nu aan toe gaat. Eindigen doen we met een proevertje. Uiteraard kan er ook uitgebreid geknuffeld worden met de verschillende kleine diertjes. Zo wordt dit bezoek een onvergetelijke dag!

Omgeving

  • Recreatiedomein De Ster
  • Op 200 m wandelen van treinhalte Melsele

Extra's

  • Gelieve te zorgen voor aangepaste kledij.

Is jouw school gelegen in Oost-Vlaanderen? Dan kan je voor een bezoek aan dit bedrijf een extra Oost-Vlaamse subsidie van € 50 aanvragen, bovenop de tegemoetkoming van VLAM! Om deze extra subsidie te ontvangen moet je je bezoek ook registreren op de website van 'Beleef de boerderij'.