U bent hier

Klaverhof Agten

Bram en Christine nemen jullie graag mee naar hun melkveebedrijf, waar ze samen met hun 300 koeien voor de lekkerste melk zorgen.

Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Tijdens het bezoek zoeken we samen uit waar de koeien slapen en waar de kalfjes wonen. Ook leren we wat de koeien eten en hoe ze gemolken worden. We geven samen de kalfjes eten en ontdekken de verschillende tractoren.

Deze hoeve maakt deel uit van het netwerk Boeren met Klasse Limburg. Daardoor ontvangt u voor een bezoek aan deze boerderij een provinciale subsidie van € 50, bovenop de tegemoetkoming van Melk4Kids. U hoeft hiervoor geen extra aanvraag in te dienen, wij sturen uw gegevens automatisch door. U ontvangt per mail wel een afzonderlijk bezoekformulier. Bezorg het ingevulde bezoek- en evaluatieformulier aan Plattelandsklassen vzw binnen de maand na het bezoek. Door het ondertekend en origineel exemplaar van dit formulier tijdig op te sturen (Plattelandsklassen vzw - Boeren met Klasse Limburg, Diestsevest 40, B-3000 Leuven) ontvangt de school 50 euro op het rekeningnummer van de school.