U bent hier

Koeboshoeve

De Koeboshoeve is een familiebedrijf. Vader Patrick en Zoon Christoph zorgen samen voor de 120 melkkoeien, 40 vleeskoeien en het bijhorend jongvee. Martine, de vrouw van Patrick, werkt naast haar ambt als schepen in de stad Dendermonde, ook mee in het bedrijf.

Jip & Janneke, de twee shetland-pony's op het bedrijf, staan graag in de belangstelling. 

 

Prijs:

Prijs afhankelijk van de gewenste formule.

Familie Van Hoorde

Koebosstraat 21, 9200 Appels
Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Tijdens de rondleiding gaan we langs bij de kalfjes om ze te voederen, we bewonderen de grote melkkoeien, we begroeten de paarden en de twee pony's en brengen een bezoekje aan het melkhuis.

De omgeving

  • In de buurt van de Koeboshoeve vind je de Toemaetroute, een wandel- of fietsroute van 50 km die je laat kennismaken met land- en tuinbouwbedrijven.
  • Bij Ijshuis Appelsveer aan 't veer in Appels kan je terecht voor een ijsje bereid met verse hoevemelk van onze boerderij.

Extra's

Er is een mogelijkheid tot picknicken, ook bij slecht weer. Het verrassingspakketje en de versnapering zijn erg geliefd.

Is jouw school gelegen in Oost-Vlaanderen? Dan kan je voor een bezoek aan dit bedrijf een extra Oost-Vlaamse subsidie van € 50 aanvragen, bovenop de tegemoetkoming van Melk4Kids! Om deze extra subsidie te ontvangen moet je je bezoek ook registreren op de website van 'Beleef de boerderij'.