U bent hier

Kustershof

Vlakbij Bazaar Kastaar en de Breugelhoeve ligt het Kustershof, een gemengd landbouwbedrijf met melkvee en varkens. Het bedrijf wordt uitgebaat door boer Dominque en zijn zoon Peter. Dominique neemt je mee op ontdekkingstocht en zo maak je kennis met het boerderijleven.

Bezoektijden:

Elke werkdag te bezoeken, na afspraak.

Prijs:
  • € 80 per groep voor groepen uit het basisonderwijs
  • € 50 per groep voor buitenschoolse initiatieven

Dominique en Peter Smeets

Broekkantstraat 46, 3990 Peer
Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Iedereen is welkom voor een boerderijbezoek op maat. Tijdens een twee uur durende rondleiding ontdek je alles over de boerderij en haar producten, de koeien en de kalfjes, alsook de varkens, biggetjes en geiten.

De omgeving

Het Kustershof 

Deze hoeve maakt deel uit van het netwerk Boeren met Klasse Limburg. Daardoor ontvangt u voor een bezoek aan deze boerderij een provinciale subsidie van € 50, bovenop de tegemoetkoming van Melk4Kids. U hoeft hiervoor geen extra aanvraag in te dienen, wij sturen uw gegevens automatisch door. U ontvangt per mail wel een afzonderlijk bezoekformulier. Bezorg het ingevulde bezoek- en evaluatieformulier aan Plattelandsklassen vzw binnen de maand na het bezoek. Door het ondertekend en origineel exemplaar van dit formulier tijdig op te sturen (Plattelandsklassen vzw - Boeren met Klasse Limburg, Diestsevest 40, B-3000 Leuven) ontvangt de school 50 euro op het rekeningnummer van de school.