U bent hier

Bioboerderij De Zwaluw

Bij Bioboerderij De Zwaluw leer je een op en top biologisch gemengd familiebedrijf kennen. Je kan er melkvee, schapen, varkens en allerlei kleinvee zien. Het bedrijf heeft een zuivel-, vlees- en aardappelverwerking en een uitgebreide hoevewinkel. Alle producten zijn afkomstig van dieren enkel en alleen van het eigen bedrijf. De Zwaluw is al meer dan 20 jaar bioboerderij en doet aan landbouw met respect voor omgeving, dier en mens.  Verder is de Zwaluw een actieve zorgboerderij.

Bezoektijden:

Op afspraak.

Prijs:

€4 p.p. met een min. van 100€ per groep of klas

Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Boer Nils en boerin Anneleen leren jou heel veel verschillende boerderijdieren kennen, zoals de melkkoeien, schapen, varkens, kippen, konijnen,... . Tussendoor kom je in de weides, waar de fruitbomen pronken, en tonen ze hoe lekkere hoevefrietjes van aardappelen gemaakt worden. Hier staat bio voorop, net als in de zuivelverwerking en hoevewinkel. Er zijn doe-opdrachten op maat van elke (klas)groep.

Is jouw school gelegen in Oost-Vlaanderen? Dan kan je voor een bezoek aan dit bedrijf een extra Oost-Vlaamse subsidie van € 50 aanvragen, bovenop de tegemoetkoming van Melk4Kids! Om deze extra subsidie te ontvangen moet je je bezoek ook registreren op de website van 'Beleef de boerderij'.