U bent hier

Klavertjeshof

Wij zijn boer Jan en boerin Anja en dochters Sofie en Femke. Wij hebben een biologische melkveebedrijf en ontvangen heel graag kinderen en senioren op de boerderij. Wij organiseren boerderijkampen, feestjes en tal van evenementen. Uniek op onze boerderij is dat bepaalde activiteiten verrijkt worden door een vleugje cultuur. Zo voorzien wij een muziektheatervoorstelling "Prinses Lily op de boerderij" voor schoolbezoeken die een hele dag duren. Ook is er een speciaal aanbod voor kleuterklasjes. Voor deze doelgroep organiseren wij workshops met als thema “muziek tussen de boerderijdieren”. In deze educatieve en interactieve sessies beleven kinderen muziek op een speelse manier, dit alles in het thema ‘boerderij’. Voor senioren organiseren we zangnamiddagen waar de hits uit de tijd van toen onder het stof worden gehaald.

Bezoektijden:

Na overleg via mail.

Prijs:

€6/kind/dagdeel met een minimum van €120.

Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Een bezoek duurt een halve dag of een volledige dag. Eerst wordt er een rondleiding gegeven op de boerderij. Alles wordt op een speelse en interactieve manier duidelijk uitgelegd aan de kinderen. Na de rondleiding wordt de groep in kleine groepjes verdeeld voor een doe-activiteit. Elk groepje krijgt een werkje (afhankelijk van de leeftijd). Achteraf proeven we van de lekkere melk en een zelfgebakken tussendoortje. Bij een volledige dag kunnen de kinderen genieten van een muziektheatervoorstelling "Prinses Lily op de boerderij". Meer info: http://www.camielproducties.be/locatietheater.html

 

De omgeving

De hoeve is gelegen langs de pittoreske lieveroute. Ideaal voor een ontspannende natuurwandeling.

Extra's

Uniek op onze boerderij is dat bepaalde activiteiten verrijkt worden door een vleugje cultuur.

“Muziek tussen de boerderijdieren”:

– Muziektheatervoorstelling "Prinses Lily op de boerderij"Interactieve en speelse workshops voor kleuterklassen, ideale aanvulling op de lessen muzische vorming en natuur.

– Interactieve en speelse workshops voor kleuterklassen, ideale aanvulling op de lessen muzische vorming en natuur.

– Zangnamiddag voor senioren (WZC, seniorenverenigingen,...)

– Culturele evenementen op aanvraag (thema-avond voor verenigingen, teambuilding, vrijgezellen, vriendengroepen,...)

Is jouw school gelegen in Oost-Vlaanderen? Dan kan je voor een bezoek aan dit bedrijf een extra Oost-Vlaamse subsidie van € 50 aanvragen, bovenop de tegemoetkoming van Melk4Kids! Om deze extra subsidie te ontvangen moet je je bezoek ook registreren op de website van 'Beleef de boerderij'.