U bent hier

Klavertjeshof

Op dit biologische bedrijf vind je 85 melkkoeien en hun bijhorende kroost. Naast al dit dierengeweld wonen hier ook boer Jan en boerin Anja. Jan is specialist op de akkers, waar hij biologische granen en gras teelt. Anja neemt het werk op de boerderij voor haar rekening. Samen melken ze elke dag twee keer de koeien, het ideale moment om bij te praten. Dochters Sofie en Femke helpen tijdens de schoolvakanties ook een handje mee. Hond Fleckie, ezel Piep, geitje Kiki en de kippen maken deze boerderij compleet.

Bezoektijden:

Op afspraak.

Prijs:

5 euro per persoon en per dagdeel, met een minimum van 80 euro per groep.

Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Tijdens het bezoek kom je alles te weten over het verhaal van de koe en de melk. Er wordt specifiek aandacht besteed aan het biologisch aspect van dit bedrijf, wat maakt dit melkveebedrijf anders dan de anderen? Wat moet je allemaal doen om biomelk te kunnen produceren?

Extra's

  • Neem laarzen mee
  • Fietsstopplaats
  • Ontvangstzaaltje
  • Rolstoeltoilet

Is jouw school gelegen in Oost-Vlaanderen? Dan kan je voor een bezoek aan dit bedrijf een extra Oost-Vlaamse subsidie van € 50 aanvragen, bovenop de tegemoetkoming van VLAM! Om deze extra subsidie te ontvangen moet je je bezoek ook registreren op de website van 'Beleef de boerderij'.