U bent hier

De Verbinding

De Verbinding is het melkveebedrijf van Wilfried en Sandra. Zoon Chiel is een boer in hart en nieren die je graag de koeien en tractors laat zien! Marie is een fiere boeredochter met een groot hart voor de kleine dieren op de boerderij.

Bezoektijden:

te bezoeken in mei en juni

Prijs:

€ 50 per groep

Sandra Van Roeyen en Wilfried De Blanger

Verbindingstraat 9, 9120 Vrasene
Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Het bezoek begint bij de kleine dieren op de boerderij: konijnen, kippen, eenden, ganzen, schapen en geitjes. De kinderen mogen aaien, spelen en kijken. Daarna volgt een rondleiding in de melkstal en proberen we zelf een koe te melken. De kleintjes gaan vooral kijken, voelen, ruiken... De grotere kinderen maken uitgebreider kennis met het verhaal van de koe en de melk. Een ritje met tractor en kar is mogelijk. Op de trampoline, gocart en zelfgemaakte glijbaan kan tussendoor heerlijk gespeeld worden!

Extra's

  • picknick op de weide mogelijk.
  • koek en drankje kunnen voorzien worden.
  • bij slecht weer graag laarzen meebrengen!
  • sanitaire voorziening, ook voor rolstoelgebruikers.
  • yoghurt of yoghurtdrankje inbegrepen.

Is jouw school gelegen in Oost-Vlaanderen? Dan kan je voor een bezoek aan dit bedrijf een extra Oost-Vlaamse subsidie van € 50 aanvragen, bovenop de tegemoetkoming van Melk4Kids! Om deze extra subsidie te ontvangen moet je je bezoek ook registreren op de website van 'Beleef de boerderij'.