U bent hier

Hanneke Tas hoeve

De Hanneken Tas hoeve is een melkveebedrijf met 130 koeien en bijhorend jongvee. Tevens zijn er ook een 300 varkens. De kippen, konijnen, pony en poesjes worden ook graag vertroeteld. De boerderij word gerund door de familie Billet - Van Hees. Dave neemt vooral de koeien en het veldwerk voor zijn rekening. Nele combineert de boerderij met werk als kinderverzorgster. Veer neemt vooral de vakantiewoning op zich en Jan verzorgt de kalveren. Ook de kinderen Mien, Kaat en Tuur helpen vaak een handje.

Bezoektijden:

Steeds op afspraak

Prijs:

€50 per groep.

Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Er valt heel wat te beleven tijdens een bezoek aan de Hanneken tas hoeve. Je kan een kijkje gaan nemen bij alle dieren en mee verzorgen waar nodig. Er zijn traptractors, gocards, kruiwagens en schepjes om naar hartelust te spelen. Ook is er stro voor te klimmen en af te glijden. We sluiten het bezoek af met een proefmomentje van onze lekkere melk. Het bezoek duurt ongeveer 2u. Ook andere formules mogelijk op aanvraag.

De omgeving

De hoeve is zeer rustig gelegen, ver weg van alle verkeer. Te bereiken via het fietsknooppuntennetwerk. In de omgeving: bosmuseum in de wildertse duintjes, de vroente in Kalmthouot, het bijenteeltmuseum, de bakkersmolen, speeltuin de Bosrust, huifkartocht, natuurwandeling naar het spijkerbroekje.

Extra's

Ontvangst in de loods van de boerdeerij. Tussen de pakken hooi en stro kunnen de kinderen 's middags hun boterhammen opeten. Na een speelse rondleiding nagenieten van een hapje en een drankje. Wie wenst kan ook een bezoekje brengen aan de varkens.