U bent hier

Hanneke Tas hoeve

Jan: Verzorgt en voedert de koeien en de kalfjes. Veer: Melkt de koeien en verzorgt daarna de varkens. Als gediplomeerde landbouwgids leidt zij de groepen rond. Bieke: Landschapsarchitecte en zeer begaan met de omgeving Nele: Melkt elke dag de koeien en wil graag boerinworden. Overdag zorgt ze voor de kindjes op de minicreche. Stef: Een grote dierenvriend en loodgieter van beroep.

Hanneken Tas Hoeve is een gemengd bedrijf met melkkoeien en varkens (zeugen met biggetjes en vleesvarkens). Iedereen is van harte welkom!

Bezoektijden:

Steeds op afspraak

Prijs:
  • € 2,5 per kind voor kinderen tot 8 jaar, met een minimum van € 50 per groep (melkdrankje en proevertje inbegrepen).
  • € 3 per kind voor kinderen van 8 tot 12 jaar, met een minimum van € 50 per groep (melkdrankje en proevertje inbegrepen).
Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Een bezoek aan de Hanneken Tas Hoeve duurt ongeveer twee uur. Ruiken, voelen, doen en proeven voor de kleinsten. Grotere kinderen leren alles over de koeien en kalfjes in een rondleiding op hun maat.

De omgeving

De hoeve is zeer rustig gelegen, ver weg van alle verkeer. Te bereiken via het fietsknooppuntennetwerk. In de omgeving: bosmuseum in de wildertse duintjes, de vroente in Kalmthouot, het bijenteeltmuseum, de bakkersmolen, speeltuin de Bosrust, huifkartocht, natuurwandeling naar het spijkerbroekje.

Extra's

Ontvangst in de loods van de boerdeerij. Tussen de pakken hooi en stro kunnen de kinderen 's middags hun boterhammen opeten. Na een speelse rondleiding nagenieten van een hapje en een drankje. Wie wenst kan ook een bezoekje brengen aan de varkens.